Helmikuun Tunne orkesterisi -luennolla vierailijana säveltäjä Kalevi Aho

Musiikkitalon avoimet Tunne orkesterisi -luennot jatkuvat. Helmikuussa lähikuvassa on säveltäjä Kalevi Aho. Musiikkitalon Harjoitussalissa torstaina 16.2. kello 16.30–18 pidettävä luento tarkastelee säveltäjä Kalevi Ahon uraa, orkesterituotantoa sekä keskittyy erityisesti 2000-luvulla syntyneisiin konserttoihin. Aho kertoo itse vaikutteistaan sekä esittelee teoksiaan — yleisön on myös mahdollista esittää Aholle kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun. Helmikuun luennon ennakkotehtävänä onkin miettiä, mitä sinä haluaisit kysyä säveltäjä Kalevi Aholta. Ennakkotehtävän ja luennon alustuksen voit lukea jälleen luentosarjan isännän, Ville Kompan kotisivuilta osoitteessa villekomppa.com — suora linkki: https://villekomppa.com/2012/02/07/helmikuun-ennakko-kysy/.

Published by Ville Komppa

Musician, theorist, teacher, writer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: