Konsertteja touko-kesäkuussa Porissa ja Helsingissä

Lukuvuoden loppuun on mukava vetää tiivis konsertointijakso! Haastetta piisaa, sillä “oman” orkesterini, Akateemisen puhallinorkesterin lisäksi johdan toukokuussa myös Pori Sinfoniettaa Stravinskyn Sotilaan tarinan esityksissä Porin Rakastajat-teatterissa. Tämän jännittävän debytoinnin jälkeen on vuorossa AP:n kevätkamarikonsertti Sandels-salissa, jossa pääsen itse myös soittamaan: Jean Francaix’n L’Heure du Berger vuodelta 1947 on mitä riemastuttavinta kamarimusiikkia pianolle ja puhallinkvintetille; Claude Debussyn Première rhapsodie klarinetille ja pianolle on puolestaan hienointa, mitä klarinetti-piano-duolle on kirjoitettu!

Kesäkuussa on vuorossa oma sovituskonserttini, otsikolla Les nuits d’été — Muistoja kesäöistä. Olen viime vuosina kirjoittanut varsin ahkerasti sovituksia, ja nyt soitamme Ritarikatu-ensemblen voimin niistä kolme kera Wagnerin Siegfried-idyllin kamariversion.  Berliozin Nuits d’été-laulusarjan solistina kuullaan ihanaa Meri Siiralaa. Tervetuloa!

Ti 22. ja ke 23.5. klo 19 Stravinskyn Sotilaan tarina Porin Rakastajat-teatterin Kehräämössä. Pori Sinfonietan soittajia, Ville Komppa, kapellimestari. Liput 20/12€

La 26.5. klo 17 Akateemisen puhallinorkesterin kevätkamarikonsertti Kulttuurikeskus Sandelsin Gyllenberg-salissa. AP:n soittajia; Cecilia Oinas, piano; Ville Komppa, sovitukset, orkesterinjohto ja klarinetti. Liput 12/8€ ovelta.

Su 17.6. klo 15 Les nuits d’été — Muistoja kesäöistä. Ville Kompan sovituksia esittävät Ritarikatu-ensemble ja Meri Siirala, sopraano. Liput 15/10€

Published by Ville Komppa

Musician, theorist, teacher, writer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: