Mistä tuulee? Tunne orkesterisi -luentosarjassa vieraana säveltäjä Johan Tallgren

Minkälaista on tulevaisuuden orkesterimusiikki? Onko konserttisalissa esitetty akustinen sinfoniaorkesterimusiikki enää riittävästi ajan hermolla? Minkälaisia konserttisaleja tarvitaan, kun musiikinlajien raja-aidat pyrkivät kaatumaan ja “klassiset” muusikot siirtyvät klubeille esiintymään DJ:den kanssa? Uuden musiikin uusimpia tuulia pohdiskellaan myös Tunne orkesterisi -luentosarjan huhtikuun luennolla tänä torstaina, 12.4. Helsingin Musiikkitalon Harjoitussalissa klo 16.30–18.00. Luennon vieraana on Johan Tallgren, säveltäjä ja Helsingin Musica Nova festivaalin taiteellinen johtaja.

Luennon isäntänä toimii Ville Komppa, ja luennon ennakkoteksti löytyy täältä.

Published by Ville Komppa

Musician, theorist, teacher, writer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: