Joulukuun Tunne orkesterisi -luennolla musiikkia ja kuvaa: vieraina ohjaaja Vilppu Kiljunen ja pianotaitelija Emil Holmström

large_1082_

Kuinka kuvat soivat, minkälaisia kuvia musiikki herättää? Kuinka näyttämökuvia rakennetaan, entäpä minkä takia jokin näyttämötapahtuma sopii musiikin kanssa? Miksi joskus tuntuu, ettei näyttämökuva ja musiikki toimi yhdessä alkuunkaan? Pitäisikö oopperaa tehdä aina epookkina, ja mistä lähtökohdista modernisointeja tehdään? Mikä on ohjaajan rooli?

Muun muassa näistä kysymyksistä keskustellaan Tunne orkesterisi -luennolla Musiikkitalon Harjoitussalissa ensi torstaina joulukuun 20. päivänä kello 16.30-18.00. Vieraina ovat ohjaaja Vilppu Kiljunen (yllä kuvatun, Kansallisoopperan ohjelmistoon juuri tulevan Verdin Naamiohuvien ohjaaja) sekä pianotaiteilija Emil Holmström. Isäntänä toimii tuttuun tapaan Ville Komppa.

Luennon ennakko on luettavissa täältä.

Tervetuloa!

Published by Ville Komppa

Musician, theorist, teacher, writer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: